Op zoek naar opslagruimte voor een caravan of vouwwagen? Crown Storage Center biedt een veilige en goed bereikbare oplossing. Lees verder op deze pagina en ontdek de voordelen.

Opslagruimte Caravan

caravan opslagruimte te koop in alphen aan den rijn

Opslagruimte voor een caravan of vouwwagen nodig? Crown Storage Center heeft 154 opslagboxen en 12 bergingen te koop. Het opslagcentrum is gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein “De Hoorn” in Alphen aan den Rijn.

1. Centraal gelegen

De ideale opslaglocatie voor caravans of vouwwagens is gelegen in Alphen aan den Rijn. Crown Storage Center vindt u naast de N11 en op enkele minuten afstand van de A4 en A12.

2. Veilige opberglocatie

Met behulp van diverse beveiligingscamera’s bewaken wij Crown Storage Center. Zo weet u dat uw caravan veilig opgeborgen is.

3. Prijslijst opslagruimte

De prijs voor opslagruimte is afhankelijk van de afmetingen, begane grond, eerste of tweede verdieping en faciliteiten. Er is al opslagruimte beschikbaar vanaf €31.980,00. Bekijk de prijslijst.

4. neem contact op

Meer weten over opslagruimte voor caravans? Kom in contact met Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker van De Raad Makelaars of bel via onderstaande telefoonnummer:

Crown storage center | fase 2

Crown Storage Center is een begrip in Alphen a/d Rijn. De eerste fase van de opslaglocatie, bestaande uit 115 opslagunits, is sinds de bouw in 2012 nagenoeg onafgebroken 100% verhuurd. Dankzij dit succes en de vraag uit de markt start De Raad Bouw met de volgende fase van Crown Storage Center. Deze tweede fase bestaat uit 154 opbergboxen en 12 bergingen, allen bestemd voor de verkoop. De bouw gaat van start nadat 50% van het aanbod verkocht is.

Scroll naar top

Koffie?

Interesse in een opslagunit of berging? Kom in contact met Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker voor vrijblijvend gesprek!

adres

Leidsche Schouw 2
2408 AE | Alphen a/d Rijn