Waar moet u op letten bij het kiezen van de juiste caravan- en camperstalling? Gaat u voor huur of koop? Is de locatie goed bereikbaar en is er ook gedacht aan de veiligheid? Lees verder.

Verkoop bord Alphen aan den Rijn

Caravan- en camperstalling

5 tips voor caravan- en camperstalling

De vakantie is voorbij en het is weer tijd om de caravan of camper op te bergen in een caravanstalling. Als u sinds kort een caravan of camper heeft, kan het een uitdaging zijn om de juiste caravan- of camperstalling te vinden. Natuurlijk is de locatie en bereikbaarheid belangrijk, maar wat nog meer?

1. Caravanstalling prijs

De prijs van een caravanstalling is niet overal hetzelfde. Het is daarom altijd verstandig goed onderzoek te doen. Wilt u een caravanstalling huren of kopen? Wanneer u een caravanstalling huurt, dan bent u op lange termijn altijd duurder uit. Een caravan of camper heeft u vaak voor langere tijd. Daarom kan het voordeliger zijn om een opslagruimte te kopen.

2. Caravan stallen bij de boer: voor- en nadelen

U kunt ervoor kiezen om uw caravan bij de boer te stallen. Dat gebeurt veel en kan relatief voordelig zijn. Of het verstandig is een tweede. De loods van een boer is niet gemaakt voor het opbergen van caravans of campers. Daarom kan het een veiligheidsrisico zijn om uw caravan hier te stallen; denk aan brand en/of diefstal.

3. Wat kost een caravanstalling gemiddeld?

De gemiddelde prijs van een caravanstalling hangt van meerdere factoren af en is daarom moeilijk te bepalen. Denk aan de locatie, de bereikbaarheid, vraag en aanbod in de omgeving en de kwaliteit van de opslagruimte.

4. Voordeel van professionele caravanstalling

De opslagunits van Crown Storage Center in Alphen aan den Rijn zijn bij uitstek geschikt voor caravans en campers. De locatie is centraal gelegen, goed bereikbaar en u kunt uw caravanstalling kopen. U bent dus voordeliger uit dan wanneer u huurt. Verder is de locatie goed beveiligd door middel van camera’s en staan uw kostbare goederen altijd achter slot en grendel. Uiteraard kunt u er als eigenaar 24 uur per dag bij.

5. Caravan stallen in Zuid-Holland

Zoekt u een caravanstalling in Zuid-Holland? Kies dan voor opslagruimte in Crown Storage Center te Alphen aan den Rijn. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker van De Raad Makelaars. Bel direct naar: 071 – 405 15 00 of stuur een email: info@deraadmakelaars.nl

Scroll naar top

Koffie?

Interesse in een opslagunit of berging? Kom in contact met Vastgoedadviseur Martijn Schuitemaker voor vrijblijvend gesprek!

adres

Leidsche Schouw 2
2408 AE | Alphen a/d Rijn